• Sign-line-frame-ondemant
Home / Wayfinding Skilte / Glow line

Glow line

 

Buede former, en total mangel på skarpe hjørner og tredimensionelle budskaber gør GLOW Indoor Signs helt unikt. Glow giver indtryk af, at væggene selv kommunikerer. Disse kreative Wayfinding tegn har en slank profil, næsten coplanar med væggen, svulmer for at fange din opmærksomhed og guide dig på steder, du ikke kender.

Glow modulære system giver mulighed for et uendeligt antal konfigurationer. Takket være dens drejelig kobling, kan pilen drejes i enhver retning gør GLOW usædvanligt alsidig. Disse indendørs retnings skilte er perfekte til at indikere i et museum, som lufthavn Wayfinding skiltning, toiletter skilte eller indendørs skilte, hvor du ønsker.

Væg, vindue, flag, hængende og fritstående versioner er tilgængelige.

 

Glow er den ideelle løsning til at lede, forklare og instruere, Hovedformålet med Wayfinding Signage.

Det er lavet af farvet polycarbonat. Baggrundsfarverne er hvide og antracit grå, farverne på tekst og videosklippene er ikke tilfældige, de er omhyggeligt udvalgt til at gøre budskabet meget synligt og læsbart, som resultaterne af en nylig undersøgelse har vist. Meddelelses ændrings systemet kan indsættes i 14 cm-åbningen og forbindes med en pil og en ydre ring. Budskabet er 10 cm på tværs og op til 1 mm tyk. Sættet indeholder et ark af A4 papir klar-cut.

 

Leave a Reply