• Sign-line-frame-ondemant
Home / LED Facade Bogstaver Løsninger / LED kanal lys bogstaver for facade og firmadomicil

LED kanal lys bogstaver for facade og firmadomicil

LED kanal lys logo navn breve til facade og firmadomicil.

Vær langdistance kan ses!

LYSE bogstaver fortil (P5)

Den hyppigst anvendte type letter Signage i reklame applikation – er front belyst. Ifølge kravet om dekoration med et godt visuelt indtryk, LED bogstaverne er lavet af aluminium, rustfrit stål, og særlige luminans akryl som husets materiale, som er let, glat, rasless og det kan være brugerdefineret malet til enhver farve Finish. Det er med fleksibel Repsol glas akryl ark til overfladen og kan også anvendes 3M gennemskinnelige grafiske film til akryl ark overflade for forskellige farvelægning for at opfylde alle former for kundernes behov. Vigtigst af alt, vi vedtager LED belysning kilde til at opnå perfekt belysning, som kan eje lang levetid og lavt strømforbrug til at gennemføre miljøbeskyttelse.

Materiale Bogstav tykkelse Min. højde Max højde
Aluminium, rustfrit stål 40-150 mm til 150 mm til 5 m fra
Krystal 20-30 mm til 70 mm til 600 mm til

BACK-LIT & LYSBOGSTAVER med HALO LIT (P6)

Baggrundslys brev-med stærk stereoskopisk sensation effekt at tiltrække flere folks opmærksomhed. LED bogstaverne er lavet af aluminium, rustfrit stål og specielle luminans akryl som husets materiale og frontpanel, som er let, glat, rasless og det kan være brugerdefineret malet til enhver farve finish. Et bagpanel er med fleksibel Repsol glas akryl ark til forskellige belysning farver for at opfylde alle former for kundernes behov. For sin unikke effekt, vil lyse op bogstaver blive monteret på væggen med passende afstand ved hjælp af skruer eller L form beslag for at opnå bedre visuelle indtryk. Vigtigst af alt, vi vedtager LED belysning kilde til at opnå perfekt belysning, som kan eje lang levetid og lavt strømforbrug til at gennemføre miljøbeskyttelse.

Materiale Bogstav tykkelse Min. højde Max højde
Aluminium, rustfrit stål 60-150 mm til 150 mm til 5 m fra
Krystal 20-30 mm til 70 mm til 60 mm til

FRONT & BAGGRUNDSBELYSTE LYSANSKRIVELSER (P 7)

Omvendt kanal brev signeret eller LED Signage af front & back-lit kanal bogstaver-indeholder ikke kun farverig belysning, men også høj luminans med kombinationen af front & baggrundsbelyst belysning stil. Akryl bogstaver er lavet af aluminium, rustfrit stål og særlige luminans akryl som husets materiale og frontpanel, som er let, glat, Rustler og det kan være brugerdefinerede malet til enhver farve finish. En bagpanel er med fleksibel Repsol glas akryl ark til overfladen og bagpanelet for forskellige belysning farver for at opfylde alle former for kundernes behov. Du kan bruge den som alfabet-lette bogstaver – separat eller oprette din One-Piece komposition. Vigtigst af alt, vi vedtager LED belysning kilde til at opnå perfekt belysning, som kan eje lang levetid og lavt strømforbrug til at gennemføre miljøbeskyttelse.

Materiale Bogstav tykkelse Min. højde Max højde
Krystal 30 mm i 100 mm til 600 mm til

HALV SIDE & BAGBELYSTE LYSANMODNINGER (P 8)

Skiltning af halv side og back-lit kanal breve tælles som kreativ & friske tegn, som vil styrke lysstyrken i baggrundsbelyst belysning område og bringe mere uventet effekt. Materialet af halv side kan være fremstillet af aluminium, rustfrit stål, og særlige luminans akryl, som husets materiale, som er let, glat, Rustler og det kan være brugerdefinerede malet til enhver farve finish. En anden halv skilt vil vedtage særlige luminans akryl til belysning. Kombinationen af halv-side og back-lit effekt er en perfekt mulighed for lys op breve til at tilfredsstille alle former for kunder har brug for. Vigtigst af alt, vi vedtager LED belysning kilde til at opnå perfekt belysning, som kan eje lang levetid og lavt strømforbrug til at gennemføre miljøbeskyttelse.

Materiale Bogstav tykkelse Min. højde Max højde
Aluminium, rustfrit stål 10-30 mm til 40-70 mm til 50 mm til

LYSBOGS TAVER MED KANT BELYSNING (P 8)

LED skiltning af Edge-lit kanal breve er med vores unikke metode til at gøre god brug af side belysningen for at opnå en anden effekt af den gennemsigtige krystalpanel omgivet grænsen af neon bogstaver. Husets materiale er vedtaget med særlig luminans akryl til belysning. Vigtigst af alt, vi vedtager LED belysning kilde til at opnå perfekt belysning, som kan eje lang levetid og lavt strømforbrug til at gennemføre miljøbeskyttelse.

FRONT & LYSBOGSTAVER med SIDE belysning (P 9)

LED skiltning af forreste og side oplyste kanal breve er den nyeste skiltning produkt, som er med særlig luminans akryl materiale til at gennemføre høj lysstyrke lyseffekt. Og fronten kan være med den fleksible akryl ark til overfladen og kan også anvendes 3M gennemskinnelige grafiske film til akryl ark overflade for forskellige farvelægning for at opfylde alle former for kunder har brug for. Vigtigst af alt, vi vedtager LED belysning kilde til at opnå perfekt belysning, som kan eje lang levetid og lavt strømforbrug til at gennemføre miljøbeskyttelse.

SIDE OPLYSTE LETTE BOGSTAVER (P 9)

LED skiltning af side-lit kanal bogstaver er udviklet af vores unikke teknik med særlige luminans akryl til at gå i opfyldelse af sidens luminans effekt. Disse LED tegn breve er den mest populære belysning stil i henhold til sin elegante effekt. LED skiltning er lavet af aluminium, rustfrit stål, og særlige luminans akryl som husets materiale og bagpanel, som er let, glat, rasless og kan Custom malet til enhver farve finish. Materialet er med fleksibel Repsol glas akryl ark til forskellige belysning farver til at opfylde alle former for kundernes behov. Vigtigst af alt, vi vedtager LED belysning kilder til at opnå perfekt belysning, som har en lang levetid og lavt strømforbrug til at gennemføre miljøbeskyttelse.

MULTI-LAYER LED SIGNAGE (P 10)

Kombinationen af flere forreste oplyste skiltning er konstrueret i forskellige lag med de forskellige gradient for at skabe særlige 3D-effekter.

Leave a Reply