• Sign-line-frame-ondemant
Home / Kommunikation Skiltning / CLASSIC-LINE

CLASSIC-LINE

 

Traditionelle løsninger – Exchange, Graphic, Mobileflex, Infopole, Expoflex, Frameflex, Coridale plus, Flexbook.

 

Exchange-Line

 

Exchange Line giver mulighed for effektiv og fleksibel kommunikation takket være dens alsidige struktur med nogle få effektive grundelementer, der kan kombineres på flere måder, så de passer til kundens behov.

 

Grafisk linje

 

Graphic line er en serie af brugerdefinerede methacrylat paneler til at formidle brugerens egne billeder, brands og budskaber. Graphic slanke funktionelle design gør det usædvanligt alsidigt og skræddersyet.

 

Udveksling af plakat information

 

Side clips til nem åbning og en hermetisk forsegling.

Bare hæve Grafi’s magnetiske ramme og erstatte den meddelelse-Ã¥ben, fjerne, indsætte.

 

 

Mobileflex

Med Mobileflex kan beskeder formidles nøjagtigt på den ønskede måde. Ricinusolierne giver den uovertruffen fleksibilitet, fremhæves af indlægsholdere og justerbare lamper ved siden af de mere traditionelle Exchange-eller Graphic-paneler.

Mobileflex omfatter modulære elementer, enten faste eller på hjul, hvilket giver mulighed for flere layouts og nem transformation af visnings områderne.

 

 

Info om

 

Infopole er en uvurderlig ressource til at kommunikere og vise, der passer ind overalt takket være dens elegante, funktionelle design.

Det slanke, fritstående eller vægmonterede system kan beriges med et sortiment af forskellige elementer.


 

Display paneler i forskellige formater, kombineret med strategiske lyskilder til at fremhæve budskabet, er en af de mange konfigurationer muligt med Infopole.

 

 

En eksponat

 

 

Expo Flex perfekt rammer forskellige display elementer for øget synlighed. Den har en elegant Gulvstander og en ramme, der indeholder display paneler og brochureholdere, der giver mulighed for effektiv Kommunikationsstyring i alle dele af lokalet.

 

Almindelig ramding

 

Tilføjelse fornyet kraft til billeder og beskeder, uden at påvirke deres præsentation-dette er det eneste formål med FRAMEFLEX. Rammen af væsentlige design kan passe til enhver arkitektonisk stil eller indstilling, og det er hurtigt og nemt at ændre budskabet.

 

Cordiale plus

 

Cordiale plus består af en dreje stativ, der kan indeholde meddelelser og foldere. Et uvurderligt værktøj til elegant distribution af trykt materiale. Placeret inden for udstillingsområder og offentlige venteværelser tiltrækker CORDIALE PLUS opmærksomhed til sig selv, giver information og dispenserer foldere på en velordnet måde.

 

Flex Book

 

Flexbook er et must for visning af store format meddelelser. Elegant og professionelt, det besidder en stor mængde af oplysninger, der kan konsulteres i bogform, og arkene er hurtige og nemme at ændre. En vægmonteret version af Flexbook kan bruges, når der er en begrænset mængde plads til rådighed. Antallet af paneler kan ændres efter vilje, hvilket gør systemet ekstremt alsidigt.

Leave a Reply