• Sign-line-frame-ondemant
Home / Køkontrol & Ventebås / Retractable kø bælte

Retractable kø bælte

Ny Tendiflex sport

tendiflex sport tendiflex sport tendiflex sport

TENDIFLEX SPORT, vores “bedste sælger” til lufthavns miljøer, fÃ¥s i forskellige versioner (standard, med magnetisk base, med hjul, dual band)

TENDIFLEX udendørs med plastik base

TENDIFLEX SPHERE og X-STREAM stillingerne med det eksklusive design af Flex og mange muligheder for tilpasning.

Desuden kan vi fuldende sortimentet af produkter med vores TENDIFLEX stive STÆNGER og vores glas SKILLEVÆGGE.

Bemærk, at hængende system af vores post, tape enden, er forenelig med den vigtigste del af stillinger, der faktisk er tilgængelige på markedet, hvis lufthavnene allerede bruger andre mærker af stillinger, desuden kan vores stillinger være tilgængelige både med gjord på 2,30 m og 3,30 M.

Nye tendenser i fremtiden; Tendflix, X-Stream & Tendflix Sphere.

Tendflix X-Stream
Den sporty design kombineret med endeløse personalisering muligheder gør disse Portable stillinger en ny trend-setter. X-Stream er en udviklet køstyrings barriere, der er designet til at imødekomme behovene på markeder i konstant forandring. Det kombineres i et enkelt produkt vejlednings skilt og space management funktioner er kombineret i en enkelt barriere.

Anvendelse:

Tendflix sfære
Retractable kø stand er et helt nyt design element for en space management. 3D bolden ideelt kombinerer med de slanke linjer i strukturen, hvad gør det muligt at skabe et nyt begreb Tendflix Sphere. Talrige farvemuligheder for ramme og ring er tilgængelige. Sphere leverer standard med det innovative magnetiske låsesystem og langsomt tilbagetrække bremse mekanismen.

Anvendelse:

Leave a Reply