Home / LED Facade Løsninger / LED kanal bogstaver til facade og bygninger. LED logo lys til firmadomicil. LED Channel Letters

LED kanal bogstaver til facade og bygninger. LED logo lys til firmadomicil. LED Channel Letters

 

LED logo lys for virksomheden domicil

Frontbelysning LED-facade bogstaver (p5)

Høj lysstyrke kombineret med farver giver stor genkendelse effekt på lang afstand. LED-bogstaverne er lavet af aluminium, rustfrit stål og kan laves efter kundens ønsker. Forskellige farver på akrylfronten giver forskellige variationer. LED-lys giver stor og sikker synsafstand kombineret med lang levetid, økonomisk brug og CO2 blid.

 

material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 40-150 mm 150 mm 5 m
Crystal 20-30 mm 70 mm 600 mm

 

Backlit Illuminated & Halo LED Facade Letters (p6)

Kombinationen af bagbelyst og Halo glorie effekt giver høj stereoskopisk lys effekt med farver. Dette giver stor ”WOW” effekt og en vis ”ro og balance” på lang afstand. LED bogstaverne er lavet af aluminium (letvægt) og kan pulverlakeres i alle farver, rustfrit stål efter kunde specifikation. Forskellige farver på akryl front giver mangeartede variations muligheder. LED lys giver stor og sikker synsafstand kombineret med lang levetid, økonomisk i brug og CO2 skånsomt.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 60-150 mm 150 mm 5 m
Crystal 20-30 mm 70 mm 60 mm

 

Frontbelyst & Sidebelyst LED Facade Bogstaver(P7)

Kombinationen af frontbelyst og side belyst er seneste nyhed. Ved brug a 3M® gennemsigtige grafiske film giver det en meget høj lysstyrke. Dette giver visuel effekt på lang afstand. LED bogstaverne er lavet af akryl aluminium efter kunde specifikation. Forskellige farver på akryl front giver mangeartede variations muligheder. LED lys giver stor og sikker synsafstand kombineret med lang levetid, økonomisk i brug og CO2 skånsomt.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Crystal 30 mm 100 mm 600 mm

 

HALV SIDE & BACK-LIT LIGHT BOGSTAVER (P8)

Skiltningen af halv- og baglyste kanal bogstaver regnes som kreative og friske tegn, som vil styrke lysstyrken i baggrundsbelysningsområdet og bringe mere uventet effekt. Materialet på den halve side kan være lavet af aluminium, rustfrit stål og speciel luminans akryl, som husets materiale, der er letvægt, glat, rustler og kan tilpasses til enhver farvefinish. Et andet halvt tegn vil vedtage speciel luminans akryl til belysning. Kombinationen af halv-side og den baglyseffekt er en perfekt mulighed for lys op bogstaver for at tilfredsstille alle slags kunder. Vigtigst er det, at vi anvender LED-lyskilde for at opnå perfekt belysning, der kan eje lang levetid og lavt strømforbrug til at gennemføre miljøbeskyttelse.

 

Material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 10-30 mm 40-70 mm 50 mm

 

Side EDGE-LIT LIGHT BOGSTAVER (P8)

LED-skiltning af Edge-Lit-kanal bogstaver er med vores unikke metode til at gøre brug af sidebelysningen godt for at opnå en anden effekt af det gennemsigtige krystalpanel omgivet af neonbreven. Husmaterialet er  med speciel luminans akryl til belysning. Vigtigst er det, at vi anvender LED-lyskilde for at opnå perfekt belysning, der har lang levetid og lavt strømforbrug til at gennemføre miljøbeskyttelse.

 

 

FRONT & SIDE-LIT LIGHT BOGSTAVER (P9)

LED-skiltning på for- og sideoplyste kanal bogstaver er det nyeste skiltprodukt, der er udstyret med specielt luminans akrylmateriale til gennemførelse af lysstyrke med høj lysstyrke. Og forsiden kan være med det fleksible akrylark til overfladen og kan også påføres 3M gennemsigtig grafikfilm til akrylpladeroverflade til forskellige farver for at imødekomme alle slags kunder. Vigtigst er det, at vi anvender LED-lyskilde for at opnå perfekt belysning, der kan eje lang levetid og lavt strømforbrug til at gennemføre miljøbeskyttelse.

 

 

SIDE-LIT LIGHT BOGSTAVER (P9)

LED-skiltning af side-lit-kanal bogstaver er udviklet af vores unikke teknik med speciel luminansakryl for at komme i opfyldelse af sideluminansvirkningen. Disse LED skilt bogstaver er den mest populære belysning stil i henhold til sin elegante effekt. LED skiltning er lavet af aluminium, rustfrit stål og speciel luminans akryl som boligmateriale og bagplade, der er let, glat, rustløst og kan tilpasses til enhver farve finish. Materialet er med fleksibelt Repsol Glass akrylark til forskellige lysfarver for at imødekomme alle slags kunders behov. Vigtigst er det, at vi anvender LED-lyskilder for at opnå perfekt belysning, der har en lang levetid og lavt strømforbrug til at gennemføre miljøbeskyttelse.

 

 

MULTILAYER LED SIGNAGE (P10)

The combo of several front lit signage is constructed in different layers with the different gradient in order to create special 3D effects.