Home / Kommunikation Skiltning / Classic Line Hylde & Plakat Display

Classic Line Hylde & Plakat Display

 

Traditional Solutions – Exchange, Graphic, Mobileflex, Infopole, Expoflex, Frameflex, Coridale Plus, Flexbook.

Exchange Line

Exchange Line tillader effektiv og fleksibel kommunikation takket være sin alsidige struktur med et par effektive grundlæggende elementer, der kan kombineres på flere måder, der passer til kundernes krav.

 

 

 

Graphic Line

 

 

Graphic Line er en serie af tilpasset akryl paneler til fremvisning af brugerens egne billeder, brands og beskeder. Grafik slank funktionelle design gør den utrolig alsidig og tilpasses.

 

Message Exchange

 

 

Side clips til nem åbning og en hermetisk forsegling.

Bare skift grafik med magnetisk ramme og erstatte meddelelsen – åben, fjerne, indsætte.

 

 

Mobileflex

Med Mobileflex kan meddelelser formidles præcist på den ønskede måde. De drejelige hjul giver det uovertruffen fleksibilitet, som understreget af brochure holdere og justerbare lys ved siden af ​​den mere traditionelle Exchange eller Graphic paneler.

 

Andvendelse

Mobileflex omfatter modulære elementer, enten fast fod eller på hjul, så flere layouts og nem transformation af display områder.

 

 

 

Infopole

Infopole er en uvurderlig ressource for at kommunikere og vise, der passer ind overalt takket være sin elegant, funktionelt design.

Den slanke fritstående eller vægmonteret system, kan beriges med et sortiment af forskellige elementer.

 

Andvendelse


 

Display paneler i forskellige formater, kombineret med strategisk lyskilder til at fremhæve budskabet er, men en af ​​de mange konfigurationer mulige med Infopole.

 

 

Expoflex

 

Expoflex perfekt indrammer forskellige display elementer til øget synlighed. Den er udstyret med en elegant gulvstander og en ramme, der indeholder display-paneler og brochureholdere, muliggør effektiv kommunikation styring alle dele af rummet.

 

Frameflex

Tilføjelse fornyet kraft til billeder og beskeder, uden at det påvirker deres præsentation – det er det eneste formål med Frameflex. Rammen på væsentlige design kan passe til enhver arkitektonisk stil eller indstilling, og det er hurtigt og nemt at ændre budskabet.

 

 

Cordiale Plus

Cordiale Plus består af et roterbart stativ, der kan holde meddelelser og brochurer. Et uvurderligt værktøj til elegant distribution af trykt materiale. Placeret i visningsområder og offentlige venteværelser, tiltrækker Cordiale Plus opmærksomhed på sig selv, giver information og doser brochurer på en ordnet måde.

 

 

Flexbook

Flexbook er et must for at vise stort format beskeder. Elegant og professionel, det har en stor mængde af information, der kan høres i bogform, og arkene er hurtige og nemme at ændre. En vægmonteret version af FLexbook kan bruges, når en begrænset mængde plads til rådighed. Antallet af paneler kan ændres efter ønske, hvilket gør systemet ekstremt alsidig.