LED Panel

 
High-tech design for den meget populære LED back-lit paneler.
 

 
Koncept og design
 
En rigtig indretning tilbehør, takket være dens lineære design og fine krom og aluminium. Meddelelsen er baggrundsbelyst med LED-teknologi.
 

 
Den runde udgave er et alternativ til den klassiske rektangulære form, der passer til forskellige kommunikationsbehov. Du foretrækker måske mere originale runde belyste paneler i visse steder for at understrege billeder med et strejf af klasse ved hjælp af LED-panel.
 

 
Plakat Skift
 
Et ark klar methacrylat kombineret med magnetstriber på alle sider garanterer nem åbning og en hermetisk forsegling.

Bare hæv LED panel magnetiske ramme og erstatte bekendtgørelsen – åben, fjerne, indsætte
 

 
Anvendelse
 
LED-panel er et vigtigt aktiv for karakterisering dine vinduesudstillinger og andre indstillinger med billeder af en stor følelsesmæssig effekt. Den er udstyret med LED-bagbelysning og kommer i flad, rund og buede versioner. Den flade version med sine rene, elegante former, er meget kompatibel med de vigtigste arkitektoniske træk af bygninger og lokaler, der skal belyses.