Classic Line

 

Traditional Solutions – Exchange, Graphic, Mobileflex, Infopole, Expoflex, Frameflex, Coridale Plus, Flexbook.

 
 
Exchange Line
 
Exchange Line tillader effektiv og fleksibel kommunikation takket være sin alsidige struktur med et par effektive grundlæggende elementer, der kan kombineres på flere måder, der passer til kundernes krav.
 

 
 
Graphic Line
 

 
Graphic Line er en serie af tilpasset methacrylat paneler til fremvisning af brugerens egne billeder, brands og beskeder. Grafik slank funktionelle design gør den utrolig alsidig og tilpasses.
 
 
Message Exchange
 

 
Side clips til nem åbning og en hermetisk forsegling.

Bare hæve Grafik magnetiske ramme og erstatte meddelelsen – åben, fjerne, indsætte.
 

 
 
Mobileflex
 
Med Mobileflex kan meddelelser formidles præcist på den ønskede måde. De drejelige hjul giver det uovertruffen fleksibilitet, som understreget af brochure holdere og justerbare lys ved siden af ​​den mere traditionelle Exchange eller Graphic paneler.
 
 
Andvendelse
 
Mobileflex omfatter modulære elementer, enten fast fod eller på hjul, så flere layouts og nem transformation af display områder.
 

 

 
 
Infopole
 
Infopole er en uvurderlig ressource for at kommunikere og vise, der passer ind overalt takket være sin elegant, funktionelt design.

Den slanke fritstående eller vægmonteret system, kan beriges med et sortiment af forskellige elementer.
 
 
Andvendelse
 


 
Display paneler i forskellige formater, kombineret med strategisk lyskilder til at fremhæve budskabet er, men en af ​​de mange konfigurationer mulige med Infopole.
 

 
 
Expoflex
 


 

 
Expoflex perfekt indrammer forskellige display elementer til øget synlighed. Den er udstyret med en elegant gulvstander og en ramme, der indeholder display-paneler og brochureholdere, muliggør effektiv kommunikation styring alle dele af rummet.
 
 
Frameflex
 
Tilføjelse fornyet kraft til billeder og beskeder, uden at det påvirker deres præsentation – det er det eneste formål med Frameflex. Rammen på væsentlige design kan passe til enhver arkitektonisk stil eller indstilling, og det er hurtigt og nemt at ændre budskabet.
 

 

 
 
Cordiale Plus
 
Cordiale Plus består af et roterbart stativ, der kan holde meddelelser og brochurer. Et uvurderligt værktøj til elegant distribution af trykt materiale. Placeret i visningsområder og offentlige venteværelser, tiltrækker Cordiale Plus opmærksomhed på sig selv, giver information og doser brochurer på en ordnet måde.
 


 

 
 
Flexbook
 
Flexbook er et must for at vise stort format beskeder. Elegant og professionel, det har en stor mængde af information, der kan høres i bogform, og arkene er hurtige og nemme at ændre. En vægmonteret version af FELXBOOK kan bruges, når en begrænset mængde plads til rådighed. Antallet af paneler kan ændres efter ønske, hvilket gør systemet ekstremt alsidig.