Wayfinding Classic Line

 

Klasiske Løsninger – Exchange, Graphic, Infopole.
 

 
Exchange Line
 
Nem meddelelse ændring er et af de karakteristiske træk ved Exchange. Den Allflex rammen kan holde Exchange løsninger på stålkabler eller Stilo bjælker med elegant ordning af glatte, men effektive elementer, der er meget modulære og kan skabe uendelige kombinationer.

 
Graphic Line
 
Grafik er en elegant letvægts display-system, der er hurtig og nem at installere. Det omfatter en række tilpasset methacrylat paneler og fås i en bred vifte af forskellige formater og overflader, der passer til enhver arkitektonisk stil.
 

 
Infopole
 
Infopole er en uvurderlig ressource for at kommunikere og vise, der passer ind overalt takket være sin elegant, funktionelt design.

Den slanke fritstående eller vægmonteret system, kan beriges med et sortiment af forskellige elementer.